Samtalesalon om LYSPUNKTER

Samtalesalon om LYSPUNKTER

Nogle gange ser verden bare mørk ud. Fuld af krisemat modløshed og udbredt enighed om, at det bliver værre før det bliver bedre. Men det er netop i mørke tider, at lysene står klarest. Hvad er dit lyspunkt? Hvad giver dig mod når det ser mørkt ud? Hvilke nye muligheder ser du, som revnerne i det bestående har åbnet? Hvilke lys vil du selv gerne tænde?

Det handler samtalesalonen om LYSPUNKTER om.

Billede taget af Sean McMains og delt på Flickr under en Creative Commons licens.

 

  • Denne samtalesalon er udviklet af Nadja Pass og Andreas Lloyd fra Borgerlyst.
  • Salonen blev afholdt første gang mandag d. 30. januar 2012 på Café Mellemrummet på Nørrebro.

Hold din egen samtalesalon om LYSPUNKTER:

2 comments

  1. Posted by Andreas Lloyd, at

    Mandag d. 30. januar afholdt vi årets første samtalesalon i Café Mellemrummet på Nørrebro. Temaet var Lyspunkter. Som altid var temaet åbent for fortolkning: Det kunne både være lyspunkter i en mørk vintertid, i en mørk krisetid, i en mørk periode i ens liv, eller et andet sted, hvor lys og mørke møder hinanden. Og de ca. 25 fremmødte snakkede da også lystigt om alskens lyspunkter. Fra vintersolskin til permakultur. Fra at møde nye mennesker til det at blive ældre (og ja, det kan godt være et lyspunkt).

    I modsætning til tidligere samtalesaloner, så havde vi denne ikke en samtalemenu, men i stedet en række små oplæg omkring forskellige nøgleord, der er kernen i vores tanker bag Borgerlyst. Det var en spændende variation at forme samtalerne mere på denne måde.

    Tilstede til samtalesalonen var også Dorthe Chakravarty fra P1-programmet Alle tiders historie, der var ved at lave et program om saloner før og nu. Så hvis du er nysgerrig på at høre mere til, hvordan en samtalesalon foregår, så kan du lytte med.

  2. Pingback: Print en samtalemenu med det samme | Samtalesaloner

Post your comment