Samtalesalon om GROBUND

Samtalesalon om GROBUND

Hvad er det særlige ved dit lokalområde? Hvordan kan det blive lettere og sjovere for alle, der bor eller har sin gang i jeres lokalområde kan være med til at hjælpe at få nye grønne tiltag og idéer til at spire og gro der?

Denne samtalesalon har til formål at gøre det let og sjovt for folk, der bor eller arbejder i et lokalområde, at mødes og udveksle idéer, erfaringer og tanker og i det hele taget lære hinanden lidt bedre at kende.


Billede taget af Kars Alfrink og delt under en Creative Commons licens

  • Denne samtalesalon er udviklet af Andreas Lloyd fra Borgerlyst.
  • Salonen blev planlagt til afholdelse d. 12. april 2012 i Kulturhuset på Islands Brygge i København, desværre blev salonen ikke til noget, da der kun var to deltagere, der mødte op.

 

Hold din egen samtalesalon om GROBUND:

1 comment

  1. Posted by Andreas Lloyd, at

    Som et eksperiment arrangerede afholdt jeg en lokal samtalesalon i samarbejde med Kulturhuset Islands Brygge. Målet var at gøre det let og sjovt for folk, der bor eller arbejder på Islands Brygge, at mødes og udveksle idéer, erfaringer og tanker og i det hele taget lære hinanden lidt bedre at kende. Kort sagt, at skabe GROBUND for lokalt fællesskab.

    Men desværre blev salonen ikke til noget. For der var kun to deltagere, der mødte op. Så i stedet for en samtalesalon holdt vi en lille, improviseret fokusgruppe om, hvad der skal til for at kommunikere og engagere folk i lokale begivenheder. I kan læse mere om, hvad vi kom frem til i dette blogindlæg.

Post your comment