Samtalesalon om SAMMENSKUD

Samtalesalon om SAMMENSKUD

Sammenskud handler om at få noget til at ske i fællesskab.

Når alle byder ind med noget, står ingen alene tilbage med en uoverskuelig byrde. Vi kender det alle sammen fra fantastiske sammenskudsgilder, hvor alle gæsternes medbragte retter var med til at skabe et overdådigt måltid – og fra cocktailfester, hvor der bliver de skønneste drinks ud af sjatterne.

Det er skønt princip, der gør det muligt for alle at invitere til fest.
Og præcis den samme tankegang kan vi også bruge, når vi gerne vil være med til at gøre en forskel i samfundet omkring os. For det er også sjovt at holde faglige sammenskudsgilder, hvor alle byder ind med det, de kan, har lyst til at lære fra sig eller gerne vil træne. Den slags samarbejde er et godt udgangspunkt for nye fællesskaber og løst koblede netværk. Det er en skøn måde at møde nye mennesker, hvor vi puljer vores viden, kræfter, energi, kompetencer og borgerlyst og sammen får en masse ting til at ske.

Samtalemenuerne til denne salon handler om alle de ting, vi sammen kan gøre – og hvordan vi får det til at ske, og hvordan vi undgår, at alt det forkerte trækker energien ud af fællesskaberne.

 

 

 

  • Denne samtalesalon er udviklet af Nadja Pass og Andreas Lloyd fra Borgerlyst.
  • Salonen blev afholdt første gang d. 25. april 2012 på Cafe Mellemrummet.

 

Hold din egen samtalesalon om SAMMENSKUD:

Post your comment