Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få nyt om kommende samtalesaloner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – og få nyt om kommende samtalesaloner

Det skifter meget, hvor og hvornår vi holder samtalesaloner – og ind i mellem får vi også helt spontane ideer til andre samtalearrangementer som for eksempel vores SAMTALEMIDDAG på Statens Museum for Kunst.

Vi skriver selvfølgelig altid om nye arrangementer i kalenderen her på siden. Men hvis du gerne vil være på forkant kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det kommer ca en gang om måneden og indeholder nyt om Borgerlyst og Samtalesaloner, inspiration, gode råd og alt om vores forskellige arrangementer.

Hvis du er på Facebook, anbefaler vi dig også at følge med på Borgerlysts facebookside og Samtalesaloners facebookside – her drypper vi lidt mere løbende inspiration, billeder og samtalestartere ud. Og slår det op, når vi opretter events for nye samtalesaloner og samtaleeksperimenter.


2 comments

  1. Posted by else lærke, at

    er der mon samtalesaloner i Aarhus ?

  2. Posted by Nadja Pass, at

    Hej Else – der er nogle gode folk, der med jævne mellemrum holder samtalesaloner i Århus. De har den her hjemmeside: https://samtalesalon.wordpress.com – og jeg ved, at de er på udkig efter gode folk, der har lyst til at være med til at holde Århussalonerne i gang. Så tag fat i dem. Og ellers er du selvfølgelig altid velkommen hos os, hvis du er på de kanter.

Post your comment