Samtalesalon om HANDLEKRAFT

Samtalesalon om HANDLEKRAFT

Hvornår har du sidst tænkt: ”Nogen burde gøre noget”?
Og hvad gjorde du så selv?

Hvad vil du gerne være med til at gøre lidt bedre?

Hvordan kommer du bedst fra tanke til handling?

*************************************************************************
15. januar udkommer vores nye håndbog ”Samtalesaloner – små skub, der får folk til at falde i snak”. Og i dagens anledning inviterer vi for første gang længe til en helt klassisk, åben samtalesalon. Her kan vores stamgæster genopleve nogle af favoritøvelserne, og nybegyndere får chancen for i praksis at prøve alt det, vi skriver om i bogen.

Emnet bliver HANDLEKRAFT, for her ved nytårstide har vi lyst til at samles for at snakke om, hvordan vi hver især kan være med til at præge og udvikle Danmark i 2016.

Det foregår i Klub, Linnesgade 25 – lige ved Nørreport og Torvehallerne.

Dørene åbner klokken 16.00. Vi kører med rullende ankomst fra klokken 16 til 16.30. Herefter kører selve samtalesalonen med et tætpakket to timers program. Og fra 18.30 til 19.30 er der fri snak og fredagshygge.

Som altid er det gratis at deltage, optimalt at komme alene og man kan ikke melde sig til eller reservere pladser på forhånd. Denne gang har vi dog ikke plads til flere end 80 gæster, så pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet, efterhånden som I møder op. I det usandsynlige tilfælde, at der ikke er plads til alle, står vi klar med nogle ekstra samtalestartere og samtalemenuer, og kobler jer op med samtalepartnere, I ikke kender – så I kan holde jeres egen lille samtalesalon på en af de mange cafeer i nærheden. Så du kommer ikke til at gå forgæves.

Følg gerne med på arrangementets Facebook-side

Vi glæder os til at se dig

Andreas og Nadja

Comments are closed.