Samtaleeksperiment på Statens Museum for Kunst 19. februar

Samtaleeksperiment på Statens Museum for Kunst 19. februar

Vi har virkelig glædet os til at fortælle jer om Borgerlysts næste samtaleeksperiment, der bliver en samtalesalon lidt ud over det sædvanelige. Udviklet i samarbejde med vores gode legekammerater fra Statens Museum for Kunst.

Eksperimentet er nemlig en del af SMK Fridays den 19. februar, der på vidt forskellig vis udforsker, hvad det vil sige at være “Tæt på”. Det kan du alt sammen læse mere om her.

På tærsklen til den udstilling “Tæt på – intimiteter i kunsten” står Nadja klar til at koble dig sammen med en af de andre gæster. Hun giver jer en samtalemenu, der bringer jer tættere på værkerne. Og på hinanden…

Eksperimentet kører i to runder. Fra 18 til 19 og 20.00 til 21.00. Indgang fra forhallen på Statens Museum for Kunst.

Som altid til SMK Fridays foregår der også meget andet spændende rundt om på museet samme aften. Blandt andet byder Frost Festival, som Nadjas bror står bag, på en koncert med Skyld og Skam, og der er art talks rundt om i salene. Plus øl og streetfood. Det er gratis for alle, men vær forberedt på, at der kan opstå kødannelse. For der er meget at komme efter.

Håber vi ses til aften af den slags, der går helt tæt på…

Comments are closed.