Samtalesalon om DANMARK – Borgerlysts fødselsdag og grundlovsdag

Samtalesalon om DANMARK – Borgerlysts fødselsdag og grundlovsdag

5. juni fra 14 til 16 i Det Kongelige Biblioteks Have. Vi mødes ved Kierkegaard-statuen og gennemfører uanset hvordan vejret arter sig! Følg med på samtalesalonens FB-eventside, hvis du vil se opdateringer om arrangementet.

****************

Traditionen tro fejrer vi Borgerlysts fødselsdag med en samtalesalon i Bibliotekshaven og med en slentretur rundt på ridebanen og Slotsholmen.

Da vi efterhånden så sjældent selv holder Samtalesaloner, bliver det en helt klassisk samtalesalon. Forhåbentlig til glæde for både stamgæsterne og for alle jer, der så ofte skriver, fordi I så gerne vil med til en af Borgerlysts egne Samtalesaloner. Så er det NU, I har chancen, folkens :)

Nadja Pass fra Borgerlyst er værtinde og emnet er også en klassiker – nemlig DANMARK. Alle kan være med. For alle jer, der deltog i Samtaledøgn om DANMARK 4. marts – http://samtalesalonomdanmark.dk/ – bliver det en god lejlighed til at følge op på tankerne og samtalerne tre måneder senere. Og for alle jer, der er med for allerførste gang, er det et rigtig godt start-emne.

Så som altid gælder det bare om at møde op. Det koster ingenting – og kræver ingen tilmelding, ingen forkundskaber og ingen forberedelse. Og vi gennemfører også selvom vejret bliver dårligt – det er faktisk rigtig hyggeligt at samtalesalonne under paraplyer :)

Comments are closed.