Download Samtalesaloner-håndbogen som PDF

Download Samtalesaloner-håndbogen som PDF

Samtalesalon-Omslag

For at gøre det så nemt som muligt for alle at holde deres egne samtalesaloner har vi valgt også at udgive vores håndbog “Samtalesaloner – Små skub, der får folk til at falde i snak” som en PDF, der er til fri download og afbenyttelse for alle.

Du kan downloade bogen som PDF her:

Hvis du hellere vil have den trykte version, kan du købe den her. Så sender vi den lige hjem gennem brevsprækken.

Hvis du downloader den gratis version, står det dig frit for, hvordan du vil bruge den. Du kan bruge den selv, du kan printe den, og du kan give den videre eller linke til den. Det handler om at give så mange adgang til bogen som muligt, så vi bliver kun glade, hvis du giver den videre, så flere kan læse med.

Til gengæld må du ikke sælge den, og du må ikke give den videre uden at fortælle hvor den stammer fra, og hvis du bygger videre på den skal du dele dine tilføjelser under samme vilkår, som du modtog bogen på. Så alle andre kan få glæde af dem. Disse spilleregler er fastsat i en Creative Commons licens.

Creative Commons License

God læselyst – og borgerlyst!

PS: Vi vil sætte stor pris på, hvis du har lyst til at kvittere for den gratis PDF med en lille donation. Det er helt frivilligt og er en slags støtte til vores arbejde med Samtalesaloner.

Du kan donere her via denne knap:
Du kan også støtte bogen ved at sprede kendskabet til den ved at dele den med venner og bekendte på Facebook, Twitter eller, hvor du nu ellers møder dem.

1 comment

  1. Pingback: Samtalesalon – Tyge Mortensen